FEESTJE KNAPEN OP 14 / 05 / 2011

27 maart 2007

Spannend

Hallo hier Wim de Sadeleer nog eens met het verslag van de voetbalmatch Dosko-Rumbeke.
na de 1ste min. was er al doelgevaar van Dosko Sven prikt nipt naast. Meteen daarop krijgt Rumbeke een pracht kans en mist gelukkig. 2 min. later scoort onze Jari de 1-0 een zeer mooi doelpunt op aangeven van Jupke.
Dosko blijft drukken, de verdediging van Rumbeke wankelt. een mooie voorzet van de Smurf en onze Jari scoort weeral een mooi doelpunt.2-0. enkele min. later scoort Jupke de verdiende 3-0 een pracht van een doelpunt. Het blijft één richtingsvoetbal gelukkig naar het doel van Rumbeke. De aanvallen van Dosko blijven komen. teveel om op te schrijven. Dan toch nog eens een aanval van Rumbeke maar gelukkig staat Jorbin goed in zijn doel om zijn netten proper te houden.

maar Dosko blijft maar aanvallen. De trainer kan van believen wisselen. De eerste helft is gespeeld. Mijn mening is één richting voetbal van de Doskovieten. Dan de 2de helft. Een aanval van Rumbeke eindigt jammer genoeg in een doelpunt.3-1.Dan één mooie aanval van Dosko op aangeven van Jens mist Sven jammer genoeg. maar ook Rumbeke probeert te voetballen en het word jammer 3-2. Het is een thriller aan het worden Dosko is van slag en van het mooie spel van de eerste helft is er niets veel van over. Toch probeert Dosko het spel terug te vinden maar lukt niet meteen. Alweer een aanval van Rumbeke word afgestopt door de verdediging en Jorbin gelukkig maar. Dosko blijft proberen maar de kansen komen maar mondjes maat.
Maar plots een lichtje aan het einde van de donkere tunnel, een voorzet van Lowie en Jari scoort de 4-2, een mooi doelpunt. De laatste min. van de match waren ook heel spannend want Rumbeke kreeg niet minder dan 8 hoekschoppen na elkaar, maar bracht geen doelpunt op. dus de eindstand was 4-2 joepie.
Als ook wil ik Wim de Sadeleer Greet en Katrien bedanken om mij tijdens de match om mij lekker warm te houden want het was bere koud. EN GOED NIEUWS WANT ONS FLUPKE GAAT TRAKTEREN MET EEN BAKJE FRIET EN EEN FRIKANDELE MET KETCHUP OF MAYONAISE aan onze spelertjes van Dosko. Aanstaande zaterdag na de match Roeselare-Dosko verder nieuws krijgen we deze week van FLUPKE.
Het was me een genoegen om dit verslag te schrijven en wens de Doskovietjes nog veel succes toe.