FEESTJE KNAPEN OP 14 / 05 / 2011

18 maart 2007

Jamai

Helaas !!!!

Inderdaad helaas : iedereen die hier vol spanning zit te wachten op een spetterend verslag van onze ster-reporter Jupke, is er aan voor de moeite. Ik begrijp dat velen onder jullie diep ontgoocheld zijn , maar niet getreurd ! Nadat Jupke vorige week de Pulitzer-prijs voor sportjournalistiek gekregen heeft voor zijn formidastische bijdrage over de match Dosko tegen Zulte-Waregem, gooit hij het ditmaal over een andere boeg : Jupke gaat under-cover !

Jawel, beste fans. Volledig incognito heeft hij zich kunnen mengen onder de preminiemenploeg van Beveren. Onder de schuilnaam “Robbe F.” wil hij ons een staaltje diepgaande onderzoeksjournalistiek bezorgen : een blik achter de schermen, rechtstreekse informatie uit de kleedkamer, “preminiemen : het leven zoals het is”, … alle achtergrondinformatie komen we voortaan te weten via onze geliefde verslaggever. Blijf deze website dus zeker in de gaten houden !!!


Moorslede – Dosko

Alle liefhebbers van uitslapen hadden er zich al op verheugd : op 17 maart waren we “bye” en konden we eens lang blijven liggen. Dat was echter buiten trainer Filip gerekend : met de eerste wedstrijd van de Cup van Het Volk in aantocht, besliste hij om nog wat wedstrijdritme mee te pikken. Om kwart over acht werd er dan ook verzamelen geblazen, en we trokken richting Moorslede voor een vriendschappelijke oefenmatch.

Onze preminiemen waren blijkbaar nog niet goed wakker, want ze kregen direct een tegendoelpunt te incasseren. Het werd zelfs bijna 2-0 voor Moorslede maar Jorbin kon dit gelukkig nog verhinderen. Toen kwam de redding er aan : Rachide had een pet kunnen bemachtigen, zodat onze goalie geen last meer had van de zon.
Na wat heen-en-weer voetbal, met wisselende kansen voor beide ploegen, lukt het Dosko eindelijk toch : Sven komt alleen voor doel, en maakt af : 1-1.
Dit werd meteen de ruststand, en met gemengde gevoelens trokken we richting kantine : de sportdirecteur was niet tevreden, het publiek had meer verwacht, ...
Enkel de verslaggeefster was content : weinig actie betekent een kort verslagje, en dus zou ik me er gemakkelijk van af kunnen maken !
Dat was echter opnieuw buiten trainer Filip gerekend : wat er precies gezegd werd in de kleedkamer weten we niet, maar effect had het zeker !
Onze preminiemen stonden nog maar juist op het veld, toen Sven de 1-2 kon scoren. Eventjes later maakt hij er zelfs bijna de 1-3 van, maar helaas schiet hij nipt naast. Maar niet getreurd : het wordt toch 1-3 : Jari scoort op voorzet van Lowie. En onze mannen blijven in actie : Lowie dribbelt voorbij de verdediging, komt alleen voor de keeper, en jawel : 1-4. Onze mannen hebben de smaak blijkbaar goed te pakken : Sven geeft een corner en Ruben kopt binnen : 1-5. Eventjes later gaat een mooie achterwaartse lobbal van Lowie over de keeper : 1-6. En ze blijven maar komen : een voorzet van Lowie wordt binnengetikt door Robbe : 1-7. En zelfs Moorslede helpt een handje mee : via een own-goal wordt het 1-8. Daarna gaat de bal wel zeven keer heen & weer voor het doel, maar het lukt Lowie uiteindelijk toch om de netten te laten trillen : 1-9.
Wout krijgt nu de kans om zijn droom waar te maken : hij trekt de handschoenen aan en wisselt met Jorbin. Helaas is hij kansloos bij de eerste doelpoging van Moorslede : hij grijpt naast en het wordt 2-9. De volgende pogingen kan hij echter, samen met Jona, wel uitredden, en 2-9 wordt dan ook de eindstand.
Voor de fun werden er ook nog eens strafschoppen gegeven, en keeper Wout moest zich slechts 4 maal omdraaien. Voor Dosko werden er 3 penaltys gescoord door Lowie, Robbe en Wout.

Met heel wat meer enthousiasme trokken alle supporters nogmaals richting kantine.
Het werd een tweede helft met mooie combinaties, afgewerkte passen, een hoog tempo, flitsende acties, spetterende aanvallen, een sluitende verdediging en veel inzet van alle spelers.
Hopelijk kunnen onze doskovietjes dit woensdag nogmaals laten zien !

3 opmerkingen:

  1. kgaaj wel ng trg
    emn wih, Greet

    Jupke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. cub van het volk splen we het zelfde met dezelfde stand e!!!





    groetjes plakkertje(lowie)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. undercover!!:p
    JAJA!!:p

    jupke!!

    BeantwoordenVerwijderen