FEESTJE KNAPEN OP 14 / 05 / 2011

14 november 2006

Rumbeke - Dosko 1-4

We waren nog geen 13h.00 zaterdag en onze persmensen hadden al een artikel klaar (zie hier onder). Het was enkel nog wachten op de schitterende foto's van de wedstrijd en deze kwamen er dan ook zeer vlug. Helaas lagen de persen enkele dagen stil en kunnen we de foto's nog niet plaatsen. We werken aan een oplossing.
Start om 9.31
Eerste gevaar was voor rumbeke , maar dan mochten we mooie acties bezien van onze doskovietjes. Een tegenaanval van rumbeke gered door lowie. Een positief selectieprobleem we hadden spelertjes te veel en hebben Mathias Ollevier uitgeleend aan de B ploeg. Sportdirecteur de hr . Smurf kijkt smerig. Een aanval door rumbeke die mooi gered is door Jorbin. Een corner gegeven door rumbeke weeral uitgehaald door krulliewullie. Ze geraken maar niet van straat vandaag!!! Mooie corner weeral uitgehaald door onze keeper. Een aanval van rumbeke ermooi uitgered door jonah. Deze match is een echte triller zegt Marian. Fout op Jens! Jens heeft de grond gekust, daarna doelpunt door jonah, net voor de rust. Délégé vraagt water . Iedereen zegt nee!! Nu niet . Er valt er al genoeg uit de lucht. Na de rust een pas van Robbe, snelle actie en doelpunt van Yari. Daarna voorzet van Lowie door benen van Rumbeke en binnen door Sven: ondanks dat de wapens stil liggen vandaag schoot zen kanon toch in actie. Afstandschotje van Wout nipt ernaast.
DOELPUNT VAN DE MATCH.
Julie keekt in de ogen van de keeper , keeper van slag , bal binnen door julie ,GOAL !!!!!!!

Terwijl de pers schreef kregen we onze eerste goal tegen en is het nu 1-4. Daarna hebben we nog een mooie vrije trap gegeven door Jonah, bovengekopt door Robbe . Ondertussen is ook onze Scheidsrechter tegen de grond gegaan. Onze sportdirecteur was vandaag tevreden. En ondanks het slechte weer was er weer een talrijke opkomst van de supporters. De dames van Papa Smurf en van Wim (kleur van zijn geld) waren ook mee vandaag. Wim toont vandaag niet alleen de kleur van de paraplu maar ook de kleur van zijn geld .