FEESTJE KNAPEN OP 14 / 05 / 2011

28 november 2006

De Topper Meulebeke - Dosko

Beste Doskovieten,
Zaterdag 25 november.
Meulebeke -Dosko Beveren.

Als 1 ste jaars Dosko supporter kreeg ik vandaag de onmogelijke opdracht de O - ZO belangrijke match Meulebeke-Dosko te verslaan maar met de assitentie van Rachid en Patrick moet dat lukken.
Meulebeke is dit seizoen de te kloppen ploeg, want nog geen enkele match verloren.



Eerste opschudding: onze Jens kan niet meedoen wegens verwond bij een ongelukkig ongeval met een bestelwagen waarbij Jens een kwalijke teennagel kwetst en daardoor enkele dagen voetbal vrij verklaard werd. Start om 9u15 stipt. De match begint onmiddellijk aan een heel hoog tempo en na 1 min moet Jorbin al tussen komen om de Dosko netten clean te houden.
Onmiddellijk daarop vliegen onze spelertjes er met volle moed in en Sven samen met Robbe bouwen al de eerste gevaarlijke aanval op. Meulebeke voelt al de druk van Dosko. De match wordt duidelijk op het middenveld uitgevochten.
6de min mooie aanval van Robbe met Jari.


10 de min: een schitterende redding op de lijn van onze goal door Jona. Min. 11 Jari schiet rakelings over de Meulebeekse dek lat. De aanvallen volgen elkaar snel op aan beide kanten, de 2 ploegen zijn duidelijk aan elkaar gewaagd.
En met een splijtende aanval na 20 min trillen de netten van het Dosko doel dan toch: 1-0.
Maar onze doskovietjes laten het niet aan hun hart komen en trekken in de tegenaanval via een mooie pas van Robbe kan Sven 3 min later de Meulebeekse netten laten bev(er)en en de rest van Meulebeke ook. 1-1. Zo gaan we naar de rust.

De 2 de helft start al zo heftig als de 1 ste, vooral wanneer onze trainer een hevige en terechte discussie aangaat met de eerder tiranische trainer van Meulebeke. In de 5 de min houdt Jorbin de netten van Dosko met een schitterende redding proper. De strijd blijft heftig aan beide kanten. De felle zuidenwind (bij 17° in november!) zit wel in het nadeel van onze ploeg en blaast de bal mee naar ons doel. 6 de min
.
Filip brengt zijn Joker in: Julie
En het blijkt te werken want op voorzet van Sven lost Julie een schitterend Schot op doel, maar de "ogentruk" werkt dit maal niet, er staat namelijk een vrouw in de goal......

Intussen maakt Robbe een spectaculaire duik in de enige modderplas van het veld. Onze verdediging blijft schitterend werk leveren en slaat deskundig iedere Meulebeekse aanval af en Jorbin blijft uitstekend keepen. Finaal vallen onze Doskovieten massaal aan om nog de overwinning uit de brand te slepen. De match eindigt in een ware triller. De mannelijke supporters van Dosko proberen zelfs de bal nog in doel te schreeuwen.
Maar het geluk staat niet aan onze kant vandaag.
De 1-1 eindstand is uiteindelijk de terechte score. Commentaar van de trainer: we hebben vandaag een van de beste matchen van het seizoen gezien en de uitslag is een correcte weergave van het spel.

De sportdirecteur was ook meer dan content.

5 opmerkingen:

  1. De trainer beloofde bij winst een bakje friet, de dlegé zal zorgen voor de aangepaste dranken.
    Naar ik hoor spelen we zaterdag voor een frikadel...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben nog blij dat we met 1-1 gedrolt hebben!!!





    plakkertje(lowie)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. proficiat kamieoentjes doe zo verder !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. proficiat voetbalmakkers jammer dat ik niet kon medoen ik ben blij dat je 1-1 hebt gedaan jullie hebben je ingezet


    groetjes,jens

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een grote proficiat voor de hele bende ! Hilde
    PS m'n Dash is bijna op

    BeantwoordenVerwijderen