FEESTJE KNAPEN OP 14 / 05 / 2011

18 september 2007

Dosko Vlamertinge

15/09/07 DOSKO-VLAMERTINGE

Na reeds 2 minuten was er al een hoekschop gegeven door Mathias, waarbij Manolito scoorde. 1-0 voor DOSKO, dus we waren weeral van straat.

Na 10 minuten vervanging Alexander wordt vervangen door Gauthier. Intussen staat Michiel ons stofzuigertje ook al klaar.

Michiel en Lowie (plakkerke) komen in de plaats van Guillaume en Robbe (Jupke).

Vrije schop van Lowie, mooi gegeven maar helaas geen extra doel.
De trainer zijn stembanden zijn weer goed gesmeerd vandaag. Een mooie trap van Jari, jammer genoeg net boven de lat.
Weeral een vrije schop na fout op Sven, die niet goed uit kwam.
Aan de rust is het 1-0 gebleven.
Commentaar van onze gerechterlijke correspondent ZWAK.

Na de rust, na 2 min snelle kouter van Vlamertinge, lap 1-1.

Vlamertinge moet wel nog eens een les krijgen in het leren van schoenen dicht te knopen.
Na 10 min in de tweede helft lag er weeral reeds een schoen van de tegenspeler op het veld.
Guillaume wordt vervangen door Michiel nadat hij een schop gekregen heeft van de tegenstander en geblesseerd is.
De Doskovrouwen vragen of de scheidsrechter nog eens terugkomt, hij valt in hun smaak kwa uiterlijk.......
Patat, weeral schoenverlies voor Vlamertinge (zelfde speler).

Nu weeral een aanval van Vlamertinge, mooi gered door onze keeper Niels.

Voorzet van Alexander en hup binnen van Sven, eindelijk onze 2de goal 2-1. En potver...... direct erna 2-2.

Geel voor onze Mathias, was boos op onze scheidsrechter .