FEESTJE KNAPEN OP 14 / 05 / 2011

19 april 2007

Dosko-Meulebeke 3-2

Vandaag de match Dosko-Meulebeke

De wedstrijd was nog maar pas begonnen en helaas het was al 1-0 voor de tegenstander.
Maar geen paniek onze Doskovietjes komen wakker.

Na een reeks aanvallen van Meulebeke, kan onze keeper weer al eens de bal redden. Nu was het aan onze Sven om een hoekschop te geven, maar weer tegenslag Robbe kopte juist naast de bal. Geen paniek onze gasten verdedigen zich goed. Na een een reeks aanvallen van Beveren is het reeds tijd voor een beetje rust. 0-1

In de tweede helft steken onze Doskovietjes nog een tandje bij..................
Mooie voorzet van Sven waarop GOAL van Jupke.

Goed op weg Dosko 1-1.
Na een reeks mooie aanvallen en passen nogmaals GOAL voor Dosko van Sven.2-1.

Enkele minuten later jammer genoeg on goal van onze keeper. 2-2

Dosko blijft maar proberen maar onze kansen blijven uit.

Maar plots derde GOAL van Jari. En een paar minuutjes later het verlossende gefluit van de scheidsrechter. Dosko gewonnen 3-2

Langs de kant van Meulebeke geen lawaai meer, de trainer is zijn stem kwijt.

Een dikke PROFICIAT aan onze DOSKOVIETJES voor de overwinning tegen Meulebeke. En dit van alle supporters.

Allen op post woensdag tegen Koksijde voor de CUP.
En vooral niet te vergeten, wanneer jullie winnen mogen jullie de trainer in de douche steken