FEESTJE KNAPEN OP 14 / 05 / 2011

11 februari 2007

Hulste – Dosko 1-5

De Doskovietjes waren duidelijk wakker want ze namen meteen de wedstrijd in handen.Met een prachtige combinatie via verschillende spelers werden de bezoekers tuureluure gespeeld en werkte Robbe koelbloedig af. Even later werd het 0-2 na een schitterende vrije trap van Jona. Dan vonden onze jongens het tijd worden voor een potje holderdeboldervoetbal (Lafaut had daar een andere benaming voor, maar de censuurcommisie heeft mij afgeremd), daardoor kwam Hulste wat meer in de wedstrijd met enkele kleine kansjes tot gevolg. Robbe probeerde nog met een lob de keeper te verschalken maar die ging net over. Dosko ging plots weer een versnelling hoger spelen wat de thuisploeg naar adem deed snakken, Wout gaf de bal knap voor doel en Jari krulde hem heerlijk in de bovenhoek 0-3. Jari had nog pech want na een mooie solo belandde de bal op de paal, de Doskovietjes domineerden de wedstrijd. Bij een hoekschop nam Jens de bal meteen op de slof en poeierde hem voorbij de doelman, dat was dan ook de ruststand 0-4.
Blijkbaar wisten onze preminiemen niet dat er in de 2° helft ook mocht gevoetbald worden want ze begonnen wat slapjes, waardoor Hulste kon tegenscoren. Het werd wat beter met enkele kleine kansjes tot gevolg en na een voorzet van Sven zette Jari de eindcijfers op het bord, maar het mooie voetbal van de eerste helft kregen we niet meer te zien. Zelfs de technische staf( Peppi & Kokki) konden daar niks aan doen, of was het bij gebrek aan vrouwelijke supporters? Toch wel een verdachte vaststelling: onze topscorer scoorde vandaag niet, zat de aanwezige gokchinees Pat-Lug-Ghe daar voor iets tussen? Misschien weet JM Dedecker daar iets meer over (wordt vervolgd).