FEESTJE KNAPEN OP 14 / 05 / 2011

27 februari 2007

Dosko - Izegem






Dosko – Izegem op 24/02/07

Onze doskovietjes namen direct een flitsende start : ze stonden amper op het plein toen Robbe al de 1-0 scoorde. Daarna zijn ze echter een beetje stilgevallen. Het tempo zakte drastisch, en ze hadden zelfs de hulp van de tegenstanders nodig om nog eens te scoren : een own-goal van Izegem bracht de score op 2-0. Toen werd de verdediging gewisseld, en Izegem profiteerde hiervan om hun aansluitingstreffer te plaatsen : 2-1.
Net voor de rust kwam er gelukkig weer wat schot in de zaak : Robbe scoorde een tweede maal, en zo werd de ruststand 3-1.





Ook na de rust namen onze doskovietjes een snelle start. De supporters waren nog aan het afzakken uit de kantine, toen Michiel reeds de 4-1 kon scoren. Daarna werd er terug een beetje geslabakt. Misschien zat de aanwezigheid van scout Lafaut, die op de tribune ijverig zat te pennen, er voor iets tussen ?
Maar onze mannen herpakten zich opnieuw en ze eindigden in schoonheid. Onder hevige aanmoedigingen van het publiek kwam er weer tempo in het spel, en Sven legde de eindcijfers vast : 5-1.



Net zoals de “après-ski” een steeds belangrijker plaats inneemt in de wintersport, mag in het voetbal het belang van de “derde helft” niet onderschat worden. Voor een ongetwijfeld bloemrijk verslag van deze sociale gebeurtenis, verwijzen wij graag naar onze onvolprezen délégé Hein Valentino !

1 opmerking:

  1. mooi geschreven wi doe dat maar de volgende keer ook e en in het cup van het volk moet we win dat tielt er inzit moeten we wakker zijn dat we winnen e! anders liggen we der weer uit en dat we verliezen dat is niet erg maar dat we goed gespeeld hebben is het beste we gaan er voor bin 3 weken e gastn komaan e



    groetjes plakkertje(lowie)

    BeantwoordenVerwijderen