FEESTJE KNAPEN OP 14 / 05 / 2011

13 november 2007

Geluwe – Dosko Beveren 0 -1

Het is de eerste maal dat ik schrijf en ik zag dat het gras groen was en de zon uitzat. Nu gaan we beginnen met het verslag. Het is mooi voetbalweer en het stadion van Geluwe heet : damien feys . en de voetballertjes van Geluwe waren al goed aan het roepen voor de match en die van Beveren ook. Luc (stief papa Sam) vroeg aan mij hoe lang ze spelen ? en ik antwoorde normaal 30 min per helft. Na 2 minuten de eerste corner was het bijna raak. Na 4 minuten weer een mooie kans. Na 6 minuten weer een mooie actie van Beveren. Het zal niet meer lang duren ik voelde het aan men dikke teen maar heelaas niet. Ze speelden heel wat mooie kansen bij elkaar maar de afwerking liet het een beetje afweten. Beveren speelt mooi voetbal en zijn de baas maar het wil niet altijd lukken om een doelpunt te maken. Na 20 minuten doet onze trainer Stefaan vier wissels in één keer. Nu naderen we bijna de rust,maar het wil nog altijd niet lukken. Nu gaan we de rust in met 0 – 0 . wij komen nu de kantine uit want wij hadden een grote dorst van te roepen naar onze spelers. Nu beginnen we met het schrijven van de 2de helft. Na amper 3 minuten moest Niels zijn eerst bal nemen in zijn handen . Kort samengevat van de 2de helft: het zelfde voetbal als in de eerste helft ,aanvallend voetbal. Met zeer mooie combinaties en na zestien minuten krijgen we een licht toegekende penalty en hij wordt gescoord door onze smurf(Sven ) van de ploeg. En de vader van smurf (Sven) kwam wild en brak hier de boel bijna af . Ze blijven maar drukken voor een 2de goal maar hij kwam er niet. We hebben gewonnen met 0 – 1. En onze fotgraaf van dienst moest dringend weg want hij moest van de grond gaan (met de ballon). Ten laatste best dat het mooi weer was want onze trainer zei: tegen onze doelman , je waas de beste vandaag. Best dat het niet vroor want anders was hij vast gevroren. Tot slot bedank ik iedere supporter en trainer en delége en tot de volgende match.