FEESTJE KNAPEN OP 14 / 05 / 2011

17 augustus 2007

Vriendschappelijke wedstrijd Staden - Dosko Beveren



Onze delege roept de namen van de kampie oentjes af voor de controle van hun schoeisel en bescherming, ja mama's dat is iets nieuws. Oei en ze spelen op een groot veld!!

Na de laatste richtlijnen van trainer Stefaan mogen Sven en Robbe de wedstrijd ingang trappen. Dosko begint sterk aan de partij en na een fout op Robbe is het Thomas die met een perfect schot de 0-1 op het scorebord zet. Na een tweede fout op Robbe krijgen onze kampie oentjes een strafschop, een kans die Manolito niet laat liggen. Ruststand 1-2



In de tweede helft moeten onze kampie oentjes eerst eens goed wakkergeschud worden met een tegendoelpunt om uiteindelijk weer wat te voetballen. En ja, na een mooie steekpas kan Sven Dosko weer op voorsprong brengen. Iets later kan Manolito dit nog eens overdoen en legt zo de eindstand vast op 2-4. De kampie oentjes trekken hun schoenen uit en lopen zich nog één rondje los onder het goedkeurend oog van trainer Stefaan en enkele mama's die de tranen in de ogen kregen bij het zien van de pinguins die langs achteren liepen.

1 opmerking: